​Oorcorrecties bij Kliniek Veldhoven, zeer vakkundig

Jarenlang ben ik gepest omdat ik erge flaporen had. Thuis mocht ik er niet over praten, want ik moest niet zeuren. Ik was ruim twintig jaar en inmiddels het huis uit toen ik de stap heb genomen om me aan deze oren te laten helpen.  Ik heb deze oorcorrecties bij Kliniek Veldhoven laten doen, en ik moet zeggen dat ik er tot op de dag van vandaag vreselijk vind dat mijn ouders dit nooit voor mij hebben willen doen. Ik voelde me na de ingreep meteen een stuk beter in mijn vel, geen nare opmerkingen meer over mijn oren. Nu is het zo dat mijn dochtertje van drie jaar ook tamelijk grote oren heeft, maar om  haar al die ellende te besparen van wat ik in mijn jeugd heb meegemaakt heb ik voor haar al een afspraak gemaakt. Ook zij laat ​oorcorrecties bij Kliniek Veldhoven doen. Omdat ze nog niet naar school gaat zijn we op deze manier op tijd om vervelende opmerkingen te vermijden, en ik weet hoe pijnlijk dat kan zijn. Morgen is het zover, dan worden de oren van mijn dochter behandeld. timthumb

Geen flaporen meer

Nog geen uur na de ingreep mocht mijn dochter alweer naar huis. Wel had ze een verband om haar oren en hoofd. en moest ze de eerste dagen rust houden. Verder heeft ze er geen last van gehad en na een paar dagen mocht het verband er al af. Wat een geweldig mooi gezicht, geen uitstaande oren meer. Een geweldig mooi resultaat geworden. timthumb-1