Financial lease heeft heel veel keuze in tweedehands bedrijfsauto’s

Mijn werkzaamheden bestaan uit het leveren van producten die klanten bestellen in het het hele land. Doordat dit steeds beter gaat lopen heb ik op meerdere locaties een magazijn geopend waardoor ik niet elke dag het hele land hoef te door kruizen.  Hierdoor heb ik ook meerdere mensen aangenomen zodat ik zelf wat meer rust kan nemen. Zo heb ik voor elk magazijn een lease bedrijfsauto geleased. Zelf had ik voor mezelf een auto geleased bij Financial lease, en dit is me zo goed bevallen dat ik er meteen een paar auto’s heb bijgenomen. Doordat ik deze auto’s bij Financial lease heb geleased weet ik precies wat ik aan het eind van de maand moet betalen. Ik kom dan niet voor verrassingen te staan. Ik heb ervoor gekozen om aan het einde van het lease traject een slottermijn te hanteren, zo kan ik de maandelijkse kosten van het leasen ook onderdrukken. Al met al een geweldige oplossing omdat ik geen geld had voor de aanschaf van nieuwe of tweedehands bedrijfsauto’s. Ook mijn werknemers op de andere locaties zijn zeer tevreden, vooral omdat de auto’s netjes op locatie werden afgeleverd. Hierdoor hoefde niemand het land door te reizen om de auto’s op te halen, een geweldige service. 1

Zeer tevreden

Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over het lease plan, maar ook over de auto’s die ik heb aangeschaft. Hoewel het tweedehands auto’s zijn zien ze er geweldig uit, en zijn haast niet van nieuw te onderscheiden, ik zal geen andere auto meer willen hebben. 1 (1)